Concours Drum- & Percussiekorps Aloysiana

Morgen is het dan zover, de dag waarop onze leden van het Drum- & Percussiekorps lang naar uitgekeken hebben. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het concoursprogramma en het marcheren onder de knie te krijgen. Onder leiding van onze instructeur Ferrie Janssen en Tambour-maître Frans Weerts sr. zijn de leden optimaal voorbereid. Hierin hebben zij de hulp gehad van Henk Mennens en Ben Lubberding. In de gehele periode is maar gebruik gemaakt van 2 extra repetities, iets wat volgens ons niet veel verenigingen kunnen zeggen.

De grote dag van ons Drum- & Percussiekorps zal beginnen met een ontbijt. Dit ontbijt aangeboden door de beheerders van de Brandpoort, Jacky en Gijp. Daarna zullen de leden nog even de polsen los spelen in de Brandpoort alvorens de spullen ingeladen worden en onderweg gaan naar Brunssum. Eenmaal in Brunssum aangekomen zullen de spullen in alle rust opgebouwd worden en kunnen de leden zich voorbereiden voor het optreden. Het concours van de Limurgse Bond voor Tamboerkorpsen zal plaatsvinden in Sporthal de Rumpen (Heugerstraat 2a, Brunssum). Het conours programma begint om 13.00 uur en onze leden zullen om 13.20 uur beginnen met het concoursoptreden. Overigens kunt u via deze link het volledige programma downloaden.

De bekendmaking van de resultaten zal rond de klok van 14.45 uur plaatsvinden. 

Als afsluiter van de concoursdag zullen instructeur, tambour-maître en de leden in de Brandpoort verzamelen om samen met de supporters het glas te heffen op het behaalde concoursresultaat. Hiervoor bent u allen van harte uitgenodigd.