Leden Drum- & Percussiekorps nemen deel aan solistenconcours

Op zondag 5 februari jl. hebben twee leden van het Drum- & Percussiekorps deelgenomen aan het solistenconcours van de Limburgse Bond voor Tamboerkorpsen (LBT).

Het Solistenconcours werd gehouden in Schin op Geul en georganiseerd door de districten Heerlen en Maastricht van de LBT. In totaal hebben gedurende de hele dag ruim 100 muzikanten uit verschillende verenigingen deelgenomen. Zij werden tijdens dit optreden beoordeeld door de jury bestaande uit Rob Janssen en Jos Stoffels.

Vanuit de Koninklijke Fanfare Aloysiana namen Lisanne Bemelmans en Kevin Bruls deel aan dit evenement.

 

Voor Lisanne was dit het eerste solistenconcours waar zij in de derde divisie het werk Even and Odd van Gert Bomhoff speelde. In die divisie behaalde zij 86 punten. Door deze prestatie zat er bij het jury rapport ook een uitnodiging voor het Limburgs Kampioenschap solisten welke op 19 maart gehouden worden. Lisanne is nog in overweging of ze daaraan gaat deelnemen.
Kevin speelde in de tweede divisie het werk '4th of July' van de componist Jay Wanamaker. Het optreden van Kevin werd met 82 punten door de jury beoordeeld.

Wij willen beide leden feliciteren met het behalen van dit mooie resutaat!!