Koninklijke Fanfare Aloysiana presenteert: “Percussion on tour – een muzikale wereldreis”

Op zaterdag 29 november organiseert de drumband van de Koninklijke Fanfare Aloysiana een concert met als titel “Percussion on tour – een muzikale wereldreis”. Onder leiding van hun instructeur en reisleider Ferrie Janssen zal de drumband een muzikale reis maken door de verschillende continenten. Ieder werelddeel wordt ingeleid door een nieuw gedeelte van het verhaal, waarna de drumband bijpassende muziekwerken zal uitvoeren. De drumband, bestaande uit dertien spelende leden, is in 2012 Limburgs én Nederlands Kampioen geworden, hetgeen veel goeds beloofd voor dit muzikale spektakel.

Naast de drumband zullen verschillende artiesten invulling geven aan het totale programma. Zo zullen onder andere Demi-Sec (bekend van verschillende carnavalshits), Tessa & Dennis (een mooi akoestisch duo met gitaar, zang en percussie) en Sjpasskapel Mit De Moel D’r Aa uit Landgraaf hun muzikale bijdrage leveren.

Het concert “Percussion on tour – een muzikale wereldreis” vindt plaats in Zalencentrum De Brandpoort aan de Hoogstraat 191 te Landgraaf en begint om 20.00 uur. De zaal is reeds geopend vanaf 19.00 uur. Toegangsbewijzen voor dit concert kosten € 6,- en zijn te bestellen via deze link of telefonisch via de speciale reserveerlijn 06-57315079.

Wij hopen u te ontmoeten op zaterdag 29 november om samen met u onze wereldreis te maken en aansluitend de avond af te sluiten met een gezellige nazit.