Kerstconcert met Beppie Kraft i.s.m. Fanfare Sint Jozef Buchten

Kerstconcert met Beppie Kraft i.s.m. Fanfare Sint Jozef Buchten

Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk kerstconcert met de Koninklijke Fanfare Aloysiana en de Fanfare Sint Jozef Buchten. Op zondag 15 december zullen beide korpsen gezamenlijk een sfeervol kerst concert voor u verzorgen. Het concert zal plaats vinden in de St. Joseph Kerk - Heerlerbaan. De kerk zal voorzien worden van sfeervolle lichteffecten door de Entertainment Company. Dit unieke concert dient tevens als dankconcert voor de vele mensen die afgelopen jaar op welke wijze dan ook betrokken waren bij de restauratie van de St. Joseph Kerk.

Als speciale gast zal ook Beppie Kraft een optreden verzorgen, waaronder een aantal nummers met muzikale begeleiding van het fanfare orkest. Beppie Kraft groeide op in een muzikale familie en kreeg de muziek met de paple­pel ingegoten. Ze weet op de een of andere manier haar publiek te “raken”. Bijna ieder jaar trakteert ze haar fans op een geweldige meezinger of een onvervalste carnavalskraker. In 2017 stond Beppie 60 jaar op het podium, en ze heeft zelfs een concert gegeven in de Ahoy Rotterdam voor ongeveer 14.000 Limburgers!

Het concert zal om 19.00 uur beginnen met een gevarieerd muzikaal programma met onder andere het prachtige klassieke werk 'Benedictus' van de componist Karl Jenkins. Tijdens de pauze kunt u onder het genot van een drankje gezellig napraten. Na de pauze zal het concert vervolgen met enkele bekende kerst liederen. 

 

Onder leiding van dirigent Ad Triepels proberen de muzikanten de ware kerstgedachte aan u over te brengen. Puur, warm en sfeervol in de weken voor kerst!

Locatie: St. Joseph Kerk - Heerlerbaan, Dr. Clemens Meulemanstraat 1 6418 PC Heerlen. De kerk is open vanaf 18.30 uur.

Bestel hier uw tickets!